Valitessaan lääketieteellinen matkailukohde, on paljon otettava huomioon. Kun kaikki on tarkistettu, saatat saavuttaa useita hyviä vaihtoehtoja. Tämä ilmoitus näytetään vain selitettäville.

Kun potilas tekee päätöksen leikkaus ulkomailla, helppo osa on hänen takanaan, koska nyt hän on aloitettava vaikea tehtävä päättää lääketieteellisen määränpään jälkeen valitsemalla sairaala hän haluaa suorittaa hoitoa.

Israel ja Palestiinalaisalue

On olemassa paljon tekijöitä, jotka on otettava huomioon ja tutkia, kun läpi prosessin löytää sopiva paikka. Lyhyt versio on, että sinun täytyy tarkistaa maat, sairaalat ja lääkärit. Pidempi versio sisältää tutkimalla sairaaloiden kirjaa ja tilat, lääkäreiden kokemus ja erikoisuuksia, maiden poliittinen asema ja sisäinen vakaus ja tietenkin kulttuuri-ja kielitekijät sekä fyysinen läheisyys kotimaahan. Kun objektiivisesti tarkastellaan kaikkia näitä tekijöitä, potilaat voivat löytää enemmän kuin yksi looginen paikka valita, he saattavat jopa löytää 3 tai 4 paikoissa, jotka ovat järkeviä, niin mitä he valitsevat.

Et ehkä ajattele Israelia, mutta se on maa, joka voi tarjota paljon siitä, mitä mainittiin, kun se tulee valita lääketieteellinen matkailukohde potilaille länsimaissa. Alkaen lääketieteellisen laadun ja jatkaa kulttuurin ja kielen tekijät, Israel voi olla hyvin looginen valinta useimmille.

Ensinnäkin, kun etsit minimoida kielimuurit, potilaat huomaavat, että suurin osa lääkäreiden ja hoitohenkilökunta työskentelee Israelissa sujuvasti Englanti. Tämän lisäksi maassa on erittäin helppo löytää kirurgit, jotka puhuvat venäjää, ranskaa ja arabiaa. Mitä Israelin kulttuuri, tuskin mitään “kulttuurisokki “kysymyksiä Israel on lempinimeltään useammin kuin kerran “51st valtion Yhdysvalloissa “.

Tel Aviv Israel horisonttiin panoraama

Israel on vain yhden suoran lennon päässä useimmista läntisimmistä kohteista. Vaikka ei niin lähellä kuin Meksiko on Yhdysvalloissa ja Kanadassa, se on vain 10 tunnin lento itärannikolta ja välillä 2-5 tuntia suurimmasta osasta Eurooppaa, koska useimmat suuret kaupungit lentävät suoraan Ben Gurionin lentokentälle, aivan Tel Avivin ulkopuolella.

Israelin vahvin peruste on sen lääketieteelliset standardit ja terveydenhuollon laatu. Vuonna “World Health Organization ” tutkimus julkaistiin vuonna 2000, Israel sijoittui kahtenakymmenentammärinteen paras terveydenhuoltojärjestelmä maailmassa, kun taas Yhdysvallat oli sijoittunut 37th. Laatu terveydenhuoltojärjestelmä on Israelissa johtuu integrointi hallituksen politiikkaa, sairausvakuutus, lääkäri-potilassuhde, lääketieteellinen tekniikka ja lääketieteelliset tilat, koska Israel pisteet korkealla kussakin näistä luokista.

Vuonna 2009 “Terveysjärjestelmä siirtymävaiheessa” julkaisi, että “Kriittisiä osia Israelin terveydenhuoltojärjestelmän ovat kehittyneet kansanterveyden toimia hoitaa terveysministeriö, korkean tason perusterveydenhuollon palvelut, joita terveyssuunnitelmat koko maassa, ja erittäin hienostunut sairaalahoito “.

Esimerkkinä Israelin terveydenhuollon huippuosaamista voimme tarkastella sen sairaaloissa, kuten Assaf Harofeh Medical Center (AHMC), aivan Tel Avivin ulkopuolella. Koska kolmanneksi suurin sairaala maassa, AHMC on sidoksissa Sackler tiedekunta Lääketieteen Tel Avivin yliopistossa (Israelin Medical Associationin akateeminen neuvosto asiantuntijoiden) ja leviää 60 hehtaarin kampuksella yli 800 vuodepaikkaa, state-of-the-art leikkaussalit ja 3400 työntekijää (mukaan lukien lääkärit, tutkijat, sairaanhoitajat jne.)

Toinen esimerkki on suuri sairaala palvelee eteläisen israelin alueella, Soroka Medical Center sijaitsee kaupungin Beersheba. Soroka University Medical Center on JCI (Joint Commission International) akkreditoitu lääketieteellinen laitos ja suurin työnantaja Etelä-Israelissa yli 4200 henkilöstön jäsentä, mukaan lukien 700 lääkärit ja 1500 sairaanhoitajaa. Tämä valtava sairaala on tottunut palvelemaan 188000 potilasta vuodessa, mukaan lukien 38000 lasta, jotka tarjoavat kaikki lääketieteelliset palvelut saatavilla.