Sähköiset potilastiedot voivat edistää parempaa, nopeampaa ja halvempaa sairaanhoitoa. Teknologia on olemassa, jotta EMR pysyy turvassa ja yksityisenä. Ensimmäinen askel EMR on skannaus ja digitointi potilastiedot ja röntgenelokuva.

Mitkä ovat Electronic Medical Records ja miksi ne ovat tärkeitä?

Sähköinen potilasrekisteri on digitaalinen asiakirja, jota käyttää organisaatio, joka tarjoaa potilashoitoa, kuten sairaalan, lääkärin vastaanoton tai klinikan. Sähköiset potilastiedot ovat yleensä osa terveystietojärjestelmää, joka mahdollistaa tietojen tallentamisen, hakemisen ja manipuloinnin.

Potilashoitojärjestöt päättävät yleensä siirtyä paperitietueista digitaalisiin tietueisiin useista syistä:

1. Nopeus ja helppo pääsy

2. Lähes välittömät päivitykset kaavioita ja kirjaa

3. Täydellinen kirjaa, kuten röntgenkuvat, skannaa ja muut testitiedot

4. Vaikeita tapauksia koskevan kuulemisen helppous

5. Helpompi, nopeampi laskutusprosessi

6. Alhaisemmat kustannukset tallentaa tallennustilaa

7. Helpotetaan tautitutkimuksia ja huumetestejä koskevien tietojen keräämistä

Monet lääkärit kokevat, että he pystyvät tarjoamaan parempaa, paremmin koordinoitua hoitoa potilailleen, erityisesti hätätilanteissa, koska heillä on välitön pääsy kaavioihin, lääkitystietoihin, testituloksiin ja muihin elintärkeisiin tietoihin langattomien laitteidensa kautta riippumatta siitä, missä he ovat.

Ovatko electronic medical record turvallinen?

Yksi suurimmista huolenaiheista, että useimmat potilaat ovat koskevat sähköisiä potilastietoja on yksityisyyttä ja turvallisuutta. Rahoituslaitokset tasoittivat tietä turvallisille liiketoimijärjestelmille 2000-luvun puolivälissä, joten kova turvallisuus- ja yksityisyystyö on jo tehty ja todistettu. EMR-järjestelmissä voidaan hyödyntää talousalueella todistettuja toimintalinjoja, ohjeita ja seurantajärjestelmiä potilaiden yksityisyyden varmistamiseksi lääketieteellisellä areenalla.

Kun lisää liittovaltion rahoitusta on suppiloitu perustamiseen EMR infrastruktuurin (laite, verkko ja sovellukset) yritykset Yhdysvalloissa voi tarjota turvallisia EMR-järjestelmiä ja auttaa ajaa yli-haul Yhdysvaltain terveydenhuoltojärjestelmän.

Miten potilastoimittajalaitokset pääsevät alkuun EMR:ssä?

Ensimmäinen vaihe minkä tahansa paperilääketieteen järjestelmän muuntamisessa EMR:ksi on skannata arkistoidut potilastiedot ja valmistella ne sisällytettäväksi sähköiseen potilastietojärjestelmään. Yleensä tämä työ tehdään ulkoistamalla pätevä lääketieteen skannaus palvelun toimisto. Pätevä lääketieteellinen skannaus palvelu toimisto täyttää kaikki HIPPA ohjeet muuntaminen paperitiedostoja digitaalisia tiedostoja.

Palvelutoimiston pitäisi pystyä skannaamaan:

• Potilastiedot

• Lääketieteellinen Kaaviot

• Terveyspalvelun tarjoajan huomautukset

• Vakuutus laskut

• Etuuksien selitykset

• Ambulanssipuheluraportit

• Sikiön jälkiä

• Tekniset raportit

Lisäksi lääketieteellisille laitoksille, jotka ovat arkisto tiedostoja X-Ray elokuva, niiden pitäisi valita skannaus palvelun toimisto, jolla on kokemusta X-Ray filmin skannaus. Yleisesti ottaen jokainen, joka tarjoaa X-Ray filmin skannaus palvelut pitäisi pystyä:

• skannata jopa 14 x 17 “elokuva ja tunnistaa alas 44mm Spot koko;

• tukea mitä tahansa PACS (Picture Archiving and Communications Systems) -järjestelmää

• suoraan tukea DICOM, sekä uusia standardeja LizardTech tarjoaa jopa 50-1 kuvan pakkaus, jotta voidaan vähentää pullon kaulan aikana kuvanjako;

• tarjota katselujärjestelmä, tekniikka ja prosessi, joka voi poistaa useimmat tai kaikki verkko-ja liikenneongelmat, kun otetaan huomioon PACS-järjestelmä;